maanantai 1. syyskuuta 2014

WOW


Heipähei!
Loppuviikko sujui kiireisissä merkeissä (en tiedä miten olin niin typerä, että luulin saavani kunnon levon ja jopa käyväni läpi kursseja sun muita, hahaha!)! Kolossamme vietettiin syntymäpäiviä (ei minun eikä kissan, joten arvata saattaa), ja mikäs sen mukavampaa kuin kerätä joukko parhaimpia ihmisiä hattuilun pariin! Pippaloissa oli siis teemana hatut, ja ihan uskomattoman upeasti niitä löytyikin!

Aamupäivällä kävimme jazzbrunssilla Aula Caféssa, jossa maukkaita antimia oli valitettavasti enemmän kuin vatsani halusi joustaa. Erityisesti kylmät tarjoiltavat (salaatit ym) lämmittivät sydäntä/vatsaa, ja ruuhka-aikaa lukuunottamatta nautin kyllä makoisasti! Brunssit on mitä parhainta antia, toivottavasti vielä saan vuorokausirytmini tasaantumaan niin, ettei syöminen tunnu niin hölmöltä "niin aikaisin" (aka ennen kolmea.. päivällä..)

Loppuilta meni tosiaan ihan hattuillessa! Rupattelun ja tanssimisen ohessa piti tietysti täyttää vatsaa uudelleen, joten omin kätösini loihdin suolaista pinaatti/tomaatti/fetapiirakkaa, kahta lajia muffineja (kookos-maitosuklaa & vadelma-valkosuklaa) ja juustokakkua kera baileysin ja tumman suklaan (täällä tykätään suklaasta! Kakku vierailee myös kuvassa) En ehkä ole paljastanut, mutta leipominen on minulle pieni intohimo, ja voisin viettää useita päiviä vain selaillen reseptejä ja kehitellen niitä päässäni. Ainakin tämän pöydän antimet katosivat kaikki aiheuttaen minulle katkeruutta kun en pääse tavalliselle juhlien jälkeiselle rääppeiden napostelu vaihteelleni, mutta hyvä jos maistuu (saatana).

SO HATS
SUCH VARIETY
WOW

Valitettavasti kaikki hatut eivät pääseet kuviin asti :'<<<

Tämä viikko käynnistyy yliopistolla jännittävissä merkeissä, Vuorossa on pääaineen valinta, tai mahdollisesti siitä käytävä taistelu, jos opiskelijat eivät sopuisasti sijoitu kolmeen mahdollisuuteen annettujen rajojen sisällä. Minulla tavoitteena on yleinen kasvatustiede, mutta vaihtoehtoina ovat myös aikuiskasvatustiede ja erityispedagogiikka. Tällä viikolla alkavat myös ensimmäiset oikeat luennot mahdollisen sivuaineeni, psykologian merkeissä! Jännittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti