maanantai 8. syyskuuta 2014

Nomen est omen


Täällä mullistavat ajata vaan jatkuvat, eikä blogin äärellekään ole ehtinyt niinkuin pitäisi!

Viikko on taas kulunut monissa merkeissä, ja kohokohtia tuntuu olevan jatkuvasti! Keskiviikkona oli vähintäänkin lievästi eeppiset Indexin kastajaiset, jossa poikkitieteelliset usean ainejärjestön opiskelijat sumautettiin uusiin porukoihin, jotka kiertelivät parhaan kykynsä mukaan kampusalueen lähistöllä olevilla rasteilla suorittamassa toinen toistaan hauskempia tehtäviä. Herkkupaloina mainittakoon vaikka tartu mikkiin -tyylinen laulukilpailu, jossa esittelin taitojani laulamalla scatmania muulle ryhmälle itse kuullessani biisin kuulokkeista, filosofinen impro-teatteri kahden nuoren naisen seksuaalisesta kiinnostuksesta toisiaan kohtaan 1800-luvun ranskassa, diktaattorivisa ja vaikka mitä! Ryhmämme erikoisuutena oli lahjonnan puolesta rastinvetäjille tarjottu hieronta, runonlausunta ja kurkkua selvittävät voimajuomat. Ja loistavia arvosanoja vaan pudotteli!

 Loppuviikolla autoin isovanhempiani muutossa, aloitin ensimmäisiä oikeita kurssejani (sivuaine psykologia alkoi hölmösti ensimmäisenä) ja mikä tärkeintä, olin ihanan kummityttöni nimiäisissä <3
Pieni tyttönen on jo kahden kuukauden ikäinen ihmisenalku, ja se kauhistuttaa ihan valtavasti. Muistan vieläkin miten järkyttyneen jännittyneen innostuneissa tunnelmissa olin, kun rakasta ystävääni lähdettiin sairaalaan viemään, ja sain varmaan vatsahaavan kun niin kovasti jännitin kotona että koska tulee uutisia perheeltä. Hui. Nimiäisissä oli niin paljon hyvää ruokaa, että on vieläkin paksu olo, pitää kohta tosissaan alkaa liikkumaan tai keksimään jotain muuta ratkaisua tähän jatkuvaan mässäilyyn.. Toivoton mussuttelu ei paljoo helpottanut kun äitiseni tuli Turkuun käymään, ja yhdessä suuntasimme super-maukkaaseen kiinalais-buffettiin.. Voi apua.

Tällä viikolla luvassa monta uutta kurssia, Katkon kastajaiset (teemana lastenkutsut), mahdolliset syntymäpäivät, uuden (perustamani) pelikerhon eka tapaaminen ja toivottavasti myös vapaa-aikaa.. Tänään oli haalareiden sovitusta, joten punaiset kaunokaiset lähtevät varmaan jo tällä viikolla tilaukseen! IIK JEE! Niin ja lisää syöpöttelyä, keskiviikkona kampusalueella tiedossa tapahtuma "Academic Munchies", jossa ainejärjestöjen innokkaat leipojat ovat tehneet suolaisia ja makeita herkkuja ostettavaksi pikkurahalla! Mulla on pian niin pahat nakkisormet, etten pysty enää kirjoittamaan tätä.

Kalenteri on jo täydempi, muistiinpanoja kertyy.
Ensimmäiset tenttikirjat jo odottavat lukemistaan...

3 kommenttia:

  1. Höh, failasin kommentin lähetyksessä. Sitä vaan että meillä taitaa olla samanlaiset kalenterit :> minkälainen kuva sulla on kannessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen on musta, painokuviolla lukee vaan 2014 2015. Ei simppelimmäksi mene :D Ja hyvä jos nyt kommenttien lähettäminen onnistui!

      Poista