tiistai 16. syyskuuta 2014

Vilisevät päivät

Huh heijaa kun aika valuu sormien läpi ihan varoittamatta! Tässä on pyörähtänyt jo NELJÄS viikko koulua käyntiin, herranen aika tässä tuntee olos ihan eläkeläiseksi. Kiirettä pukkaa luentojen, bileiden ja MUIDEN menojen suloisessa sikermässä, ja eka tentti alkaa jo painamaan niskaan yllättävälläkin raivolla. Huomaan varmaan pian olevani uppoamassa paskaan kun en ole huomannut tarpeeksi ajoissa alottaa hommiani.

Kissa ei ole tyytyväinen siihen,
että ruokkija on jatkuvasti jossain
hölynpölyissä


Viimeviikolla oli se hurja hetki, kun kävin palauttamassa kulkukorttini ja loputkin kiinnostukseni AMKille, eli EROSIN. Haha, ei oo enää mun huoli, takas ei ole ikävä. Ryhmäni oli mitä ihanin, mutta se onkin ainoa positiivinen puoli koko hommassa.. Vuorossa oli myös ihana tapahtuma, Academic Munchies, jossa pääsi maistelemaan herkkuja Indexin alajärjestöjen tiloihin, mitä nyt kukakin oli sattunut leipomaan. Itse testasin pizzaa, suklaamuffinseja, kakkutikkareita ja rocky road palasia, mm <3 Katko järjesti meille fukseille kastajaiset rastikierroksen merkeissä, teemaksi oli valittu lastenkutsut. Söpösti "prinsessamekko" (vanha halloweenasu, oli vielä veriroiskeitakin helmassa) ja kruunu päässä juoksin pisin Turkua, siitä sai yksi jos toinenkin hyvät naurut.

Tarkoituksena oli mennä katsastamaan porukalla Turun uusi Burger King, mutta koska jono oli 2x13 vuotta (95% jonottajista oli 13 wee ja jonottaminen olisi kestänyt 13 vuotta), päätimme mennä miekkosen kanssa syömään yhteen Turku-suosikkiimme, nepalilaiseen Sikhar ravintolaan. Satuimme paikalle jopa lounasaikaan, joten ruoka oli entistäkin halvempaa, muttei lainkaan huonompaa <3 Ihana paikka, jokaisen pitäisi mennä sinne!

JJB<3


Samana päivänä tuli vihdoin testattua uusi suosikkini, Jungle Juice Bar! Normaalien smoothieiden hintaan tarjolla on kattava valikoima ihania, superterveellisiä juomia (mehu/smoothie/jne), ja tähän mennessä neljää erilaista maistaneena voin sanoa kaikkien olleen ihan älyttömän hyviä! Mahdollisuutena on valita myös superfoodeilla höystettyjä vaihtoehtoja, mutta niitä en ole vielä testannut ^_^ Ihanaa vaihtelua ikuiseen rasvan ja suolan ja sokerin valtakauteen! Sinnekin pitäisi jokaisen mennä! Tänään käsken kovalla kädellä!!

Hyvää syntymäpäivää rakkaalle ystävälle,
tässä sinulle uusi addiktio<3


Tämä viikko tuleekin olemaan entisiäkin kiireisempi. Luennot joka päivä, aiemmin tänään olin ihanien vanhojen ryhmäläisteni pitämässä käsityökerhossa juoruamassa, huomenna/tänään fuksien bussikierros, jossa opetellaan yleisimpiä sitsilauluja samalla kun pyöritään Turussa, keskiviikkona olisi Ekaluokkabileet, torstaina ekat oikeat sitsit (!!), perjantaina talk like a pirate -day pippalot ja lauantaina on Turku Pride. Lisäksi koitan vielä kuulustella josko ystäväpiirini kaksi erilaista pelikerhoa aikoisivat kokoontua, ja ties vaikka äidin koirat tulisivat hoitoon! Toivottavasti selviän elossa ja ehdin lukemaan siihen hemmetin tenttiinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti