sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Sitz & Pride

Ahoy ya scallywags! How arr ye?

Tämä viikko on upea ja mahtava, suoraan sanoen täyttä elämää.
Vaikka tenttilukeminen on jatkuvasti ollut muun toiminnan taustalla, on lähipäivinä tapahtunut niin paljon kaikkea, että menee ihan pää pyörälle ilosta ja ihmetyksestä!

Fuksibusseilu meni rattoisasti, akateemiseen laulukulttuuriin tutustuminen oli vähintäänkin hauskaa, ja samalla tuli kierrettyä nähtävyyksiä sun muita kolkkia tässä jo jokseenkin tutussa kotikaupungissani. Oli kuitenkin erittäin mukavaa tutustua taas paremmin myös vanhempiin opiskelijoihin ja tietty orientoitua siihen itse asiaan, josta kohta lisää!
Keskiviikko vuorossa olikin jo odotettu baarijumppa rakkaan ystävän kanssa, oli hauska viedä tämä vasta turkulaistunut mammalomailija piiitkästä aikaa vähän yöelämää katsastamaan, kun munaisamman sukupuolen edustaja suostui pitämään huolta kummitytöstä<3 Ilta kului nopeasti tanssimisen, höpöttämisen, muutaman valikoidun drinkin ja pianowars:in siivittämänä!

Se, mitä jätimme lähtiessä jälkeemme
Jälkiruoan rippeitäkin näkyvillä!

Torstaina oli vihdoin elämäni ensimmäiset sitsit! Järjestäjänä toimi tosiaan Index, yhteiskuntatieteiden ja kasvatustieteen kattojärjestö Turussa. Akateemiseen laulujuhlaan kuuluvat tiukat säännöt, kylmä ruoka, terävät snapsit ja iloinen seura. Tilaisuudessa pukukoodina oli cocktail, joten toinen toistaan nätimmin pukeutuneet naiset ja siistit miehet valtasivat näköalaa joka suuntaan. Lauluja tuli luriteltua useita kymmeniä, ja koko puuhasta jäi mitä parahin mieli. Jatkot biletettiin Monkeyssa, jonne kokoontui kahteen paikkaan jaetun sitsiväen lisäksi vanhempia opiskelijoita ja muita kiinnostuneita. Jälleen kerran tapahtuma, jossa tuli vahvistettua lämpimiä suhteita moneen suuntaan ja VOI ETTÄ<3 Näitä lisää joka viikolle. Kauniit punaiset korkkarini tosin osottautuivat lievästi typeräksi valinnaksi, kun jalat edelleen ovat kipeät ja rakoilla.. Kauneuden takia pitää välillä kärsiä !

Ruokaa pöydän ääressä,
mitä noituutta tämä nyt on?

Kalan kanssa testasimme jo hetken
kaapissa odotellutta Sakea!


Perjantain ilona oli kansainvälinen Talk Like a Pirate Day! Kyseinen rommin ja loistavan asenteen päivä jäi jokseenkin vähäiseksi asunnossamme, kun ruokakooman takia ei jaksettukaan lähteä asiaankuuluviin pippaloihin. Tarjolla oli kyllä kalaa ja illalla pääsimme pelaamaan Pirate Fluxx:ia (jos et lukija ole tietoinen, Fluxx monissa muodoissaan on erittäin hauska korttipeli, jota kannattaa kokeilla). Oli siis eritavalla spesiaali päivä, opiskelijabudjetilla ei paljoo kalaa syödä, ja niin naurettavaa kuin se onkin, ainakin meidän taloudessa pöydän ääressä syöminen on sitäkin harvinaisempaa...

Todella monenlaiset ihmiset tulivat
osoittamaan tukensa Pridelle.
Kuva Puolalanmäeltä, ihmisiä
oli kuin sieniä sateella

Rauhaisa kulkue jatkui silmänkantamattomiin
joka suuntaan, vaikka minäkin TYY:n lipun
alla kuljin lähes alkupäässä


Tänään minulla oli kunnia ja ylpeys päästä osallistumaan Turku Pride tapahtumaan. Rakkaus ja oikeus tulla kohdelluksi tasa-arvoisena pitäisi kuulua kaikille pöksyihin tai suuntaumuksiin katsomatta, mutta valitettavasti tämä ei ole vielä toteutunut täällä kylmässä pohjolassa. Tahdon2013 oli erittäin selkeä kuvaus kansan tahdosta, mutta eipä kiinnostanut meidän kansalaisaloitteet. Paasaamiseen enempää menemättä oli tänään mahtavinta, voimaannuttavinta ja myös tunteellista osallistua Pride-kulkueeseen lähes 3500 muun ihmisen kanssa! Tunnelmaa on vaikea jälkikäteen sanoin tai muuten kuvata, mutta oli aivan upeaa tuntea se ilmapiiri ja puhdas sanoma ympärilläni. Ehkä olen jossain hurmiossa..

En löytänyt mitään kivaa
sateenkaari-asustetta, mutta
luomet sotamaalasin!

Tämä kaikki on saanut minut ihan sekaisin, mutta samalla tuntuu, että olen todella "elossa" ja ehkä se on osittain totta, kun puhutaan että "opiskelu on elämän parasta aikaa". Toivottavasti se paras aika jatkuu myös opiskelun jälkeen. Kiireestä, stressistä ja kaikesta mahdollisesta epävarmuudesta huolimatta olen onnellisempi kuin pitkään aikaan. Kiitos kaikelle siitä <3

PS. Toi suklaa on ihan älyttömän hyvää,
hyvästi ajatukset laihtumisesta.
Lisäksi laulukirja ja uusi hauska
kynsilakka, joka ei tässä tietty näy ollenkaan

2 kommenttia:

  1. Hiihiii ihanaa!<3 Oon niin onnellinen sun puolesta etten kestä! Niin toivoin että vihdoin sun elämässäs alkais joku parempi kausi, jolloin päivät ja illat täyttyis iloisista tapahtumista ja nyt se on täällä<3 Ihanaa koulua, ihana Turku, kaikki<3 Ja tietty että ME asutaan nyt kans täällä! XD Oon vieläkin aika katkera tosta pride:sta, kuulostaa niin henkeäsalpaavalta toi sun kuvaamas tunnelma ja fiilikset<3 ;__; PS. Munaisa... X3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tämä on vähän meillä molemmilla, onni on tullut eri reittejä mutta ei sillä väliä kunhan se on täällä<3 On kyllä ihan voittamatonta saada rakkaansa sellaiselle etäisyydelle, että voi vaan soittaa et "moi oon tulossa käymään 5min päästä"! Ensivuonna mennään sitten yhdessä jos tästä tulee vuosittainen perinne!! Ps. Munaisa.

      Poista