torstai 28. elokuuta 2014

University and Me

Nyt on kovaa vauhtia lähtenyt yliopistoelämä käyntiin, enkä meinaa millään ehtiä istahtamaan koneen ääreen, kun kokoajan pitää ravata siellä sun täällä tutustumassa, pippaloimassa ja opettelemassa käytäntöjä! Tähän asti ainakin kaikki on ollut super innostavaa, ja armottomasta väsymyksestä huolimatta olen jaksanut kahlata (koska Turkua vaivaa tällähetkellä jonkin asteinen monsuuni) läpi kaikki mahdolliset tapahtumat!

Ensimmäiset haalarimerkit on jo kertyneet!
Kasvatustieteiden opiskelijajärjestö Katko on keksinyt meille pikkufukseille monenlaista päänmenoa, Maanantaina oli peli-ilta, eilinen ilta vierähti tuutoroinnin lisäksi tutustumisillassa, jossa iloisesti beer bongin ja hämmentävien faktojen ohella tuli tutustuneeksi jo vanhempiin opiskelijoihinkin! Tänään puolestaan oli Indexin (joka on kasvatustieteiden ja yhteiskuntatieteilijöiden yhteinen järjestö) aarteenmetsästys, jossa saimme listan mitä kummallisimmista asioista, jotka piti löytää sieltä sun täältä ympäri turkua poikkitieteellisessä ryhmässä! Omasta mielestäni ryhmäni pärjäsi hyvin, mutta väsymys pakotti kotiin ennen kuin kilpailun voittaja julkistettiin jatkoilla. Loppuviikko menee samoissa tunnelmissa, ja sosiaalisuusmittari varmaan räjähtää viimeistään viikonloppuna, kun pitäisi viettää poikaystävän syntymäpäiviä!

mm. Putin-tuote oli yksi aarteenmetsästyksessä
etsittävistä tavaroista!

Lisäksi on tullut hoidettua ihan oikeitakin asioita (eihän tämä nyt pelkkää bilettämistä voi olla!?) ja olen hankkinut kirjastokortin sekä kulkuläpyskän, jolla pääsee 247 tiedekuntamme rakennukseen sisälle! Hurjaa, tulee hirmu vastuullinen olo tällaisesta! Tärkeää tietoa on myös annettu jo sivuaineista, kielistä ja opintojen suunnittelusta, ensiviikolla alkaa taistelu pääaineista! Kaikki tapahtuu niin nopeasti että tässä menee ihan pyörälle päästään

Mun avaimia puolustaa myös Dino,
joten kukaan ei nyysi kulkuläpyskää!

2 kommenttia:

 1. Putin-juusto!!!! :::DDDD
  (t: et varmaan arvaa kuka xDD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joku Putinin fani..? Tai mun salainen ihailija!? <3

   Poista