maanantai 27. lokakuuta 2014

Kissanpäivät 2!

Meillä on ollut sama raapimapuu siitä asti, kun tuo kissa meille tuli. Se on toiminut ihan hyvin ja ollut kovassa käytössä, mutta kun pari kuukautta sitten siitä ensimmäiset nauhat kokonaan katkesivat, tuli tosissaan mieleen, että ehkä olisi aika hankkia uusi tolppa, ettei kynsiä aleta sohvaan teroittamaan.

"Olenhan oikeassa paikassa,
kissa-asiain toimistossa?
Tahtoisin tilata uuden raapimapuun"

Kalliin hintansa ja monen muun syyn takia alunperin kissalle syntymäpäivälahjaksi (18.7!) suunniteltu puu kuitenkin unohtui, ja vasta lähiaikoina olen uudelleen alkanut asiaa tutkimaan. Muissa asioissa päädyttyäni GroupOnin sivuille huomasin varsin hyvän tarjouksen useastakin erilaisesta raapimapuusta naurettavan halvalla, ja päätimme yhdessä, että voisi sellaisen tilata!

"Onko tämä minulle!?"
Koska olen sosiaalivammainen, en 90% ajasta vastaa puheluihin, jotka tulevat numerosta, jota en tunne. Puhelimessa puhuminen on minulle muutenkin vaikeaa, ja vieraat ihmiset vielä pahempia. Ja yleensä ne haluavat myydä jotain hirveää shaibaa, johon minulla ei ole rahaa eikä kiinnostusta. Tämä kostautui, kun viime keskiviikkona pakettia oltaisiin tultu tuomaan, ja ilmeisesti minulle koitettiin soittaa asiasta. Koska en vastannut, jouduttiin ylimääräiseen stressiin ja vaivaan paketin paikantamiseksi ja uudelleen saamiseksi. Perustelen hölmöyttäni sillä, että en tiennyt kyseessä olevan paketti, joka tuotaisiin kotiovelle. Lisäksi en tullut kiinnittäneeksi huomiota lähetystapaan ennen kuin ongelmia jo ilmeni, ja koska lähetys tuli DPD pakettina, se ei ole yhteistyössä postin kanssa, ja paketti, jota on yritetty toimittaa kotiin, ei automaattisesti siirry noudettavaksi jostain lähipostista tm. Siis oikeasti tuo olisi ollut ihan toimiva systeemi, en halua valittaa, mutta en vaan ollut siihen varautunut. Miekkonen suostui soittamaan lähetysfirman aspaan, ja toimitus saatiin uudelleen sovittua heti seuraavalle päivlle, ja olen varsin tyytyväinen kaikkeen muuhun paitsi itseeni!

Tiiviisti pakattu!
Halpaan hintaan kuului itse kokoaminen
Punaista <3 Värivaihtoehtoja oli toki runsaasti, mutta punaista on harvemmin tarjolla <3 Mikä sen paremmin olisi meidän sisustukseen sopinut! Kokoaminen oli todella helppoa, jopa hauskaa hommaa, ja ohjeet selkeät. Pieni apuri ei millään malttanut pysyä poissa puuhastelusta, kun me isot körilläät koitimme saada uutta hökötystä pystyyn

Uusia hiiriä!
 Muutaman aivoriihen ja kadonneen ruuvin löytämisen jälkeen kissan uusi kiipeilypalatsi oli valmiina, ja sitä mentiin heti innokkaasti testailemaan. Neve oli ainakin niin hurmaantuneen oloinen, että kyllä sydäntä lämmitti <3 Pikku kissu olisi ansainnut uuden linnan jo aikaa sitten! Mutta kuten kaikkiin kissoihin liittyvien juttujen kanssa, vasta ajan kanssa näkee, onko tuo oikeasti haluttu ja käyttöön tuleva hökötys, vai vaan pröystäileä tapa näyttää muka-kissaystävällisiltä ihmisiltä! Ainakin näiden muutaman ensimmäisen päivän aikana siellä on jo parit tirsat vedetty, ja sinne on kiva mennä kiipustamaan :) Näkyvyyskin on ihan huikea, kun täällä seitsemännen kerroksen kattohuoneistossa asustamme, ja raapimapuu sijoitettiin kahden ison ikkunan nurkkaan!

Ei kissasta meinannut kännykällä
saada mitään kuvaa kun se ei hetkeäkään
pysynyt paikoillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti