torstai 2. lokakuuta 2014

Kissanpäivät!

Wuhuu! Viikonloppuna oli mustin ja mirrin keskusvarastossa outlet päivät, ja intoa piukassa raahasin tuon pidemmän asukkaan kanssani sinne tutkimaan supertarjousten tarjontaa! Toiveena oli, että olisi löydetty kisulille uusi raapimapuu, mutta sellaista ei valitettavasti osunut kohdalle :< Kaikkea muuta kyllä löytyi sitten senkin edestä! Loppujenlopuksi kärryymme/lavaamme/mikälie päätyi 7,5 kiloa kattimurkinaa, valtava säkki kissanhiekkaa, suloinen kissa-tiipii, laakea juomakuppi ja pikkunaposteltavaa. Muutakin kiinnostavaa olisi ollut tarjolla, vaikka jokseenkin koirapainotteinen tapahtuma olikin. Onneksi tuli lähdettyä!

Kaikki tämä vain 50e!!

Olin jokseenkin huolissani, että söötti kisuiglu jäisi kaikumaan tyhjyyttä niinkun kaikki muukin kissojen iloksi ostettu (pahvilaatikoita lukuunottamatta), joten asunto kaikui riemunkiljahduksista, kun meidän pikkumirri meni varsin nopeasti tutkimaan uutta pesäänsä, ja on sen jälkeenkin joka päivä käynyt siellä torkkumassa :') JEE kerrankin kissalle kelpaa!

What's this!?

<3<3<3

Voi että!<3 Outletpäivillä iski taas vaihteeksi ihan hirveä pikkukisukuume, olisi ihanaa telmiä sellaisen pikku kitlin kanssa! Tahtoisin auttaa kodittomia aikuisiakin kissoja, mutta koska meidän oma lirppa ei ole muihin kissoihin tottunut, olisi luultavasti helpompaa kaikkien osapuolien kannalta, jos tähän perheeseen liittyisi kokonaan uusi kissan alku. Olisi mukavaa, jos tuolle meidän karvanyytille olisi seuraa, mutta koska ei ole vielä varmaa, onko loppuvuodesta muutto edessä ja jos, millaiseen asuntoon, ei tässä vaiheessa viitsi pientä kissanalkua ihan vielä hankkia :'< Kissa! Koira! Kissa! Koira! Antakaa ne kaikki mun huostaan!

Pikkuiset koira-vieraamme lähtivät tänään kotimatkalle, ja nyt täällä kämpässä on taas jotenkin tyhjää. Harmillista, mutta samalla tarpeellista, koska olen itse huomenna lähdössä viikonlopuksi Jyväskylään, ja olen itseasiassa ihan paskanjäykkänä jännityksestä! @_@ Kerron tästä sitten myöhemmin jos muistan. Huomenna bussimatkalla pitäisi aloittaa seuraavaan tenttiin lukeminen (ensimmäinen oli tällä viikolla, huii!), mutta voi olla että keskittyminen herpaantuu ja alankin pelaamaan uutta, alelaarista poimittua peliä! Pokémon X on tuossa pöydällä jo hetken odotellut, mutta sitä säästän palkkioksi itselleni jostain (pelkään myös addiktiota!), joten testiin lähtee De Blob 2.

Sormia kuumottaa jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti