maanantai 19. tammikuuta 2015

Bilekausi alkakoon?


Torstaina virittäydyttiin Katkon fuksiporukalla koulun jatkumisen tunnelmiin, ja vietettiin hengailuiltaa yo-kylän kerhiksellä. Oli hauskaa vaihtaa pitkästä aikaa kuulumisia tuttujen kanssa, ja nähdä niitäkin, jotka koulussa ovat niin eri kursseilla, etteivät tule yliopiston käytävillä kuin sattumalta vastaan. Iltaan mahtui höpöttämisen lisäksi beer bongia, boolia ja muuta pelailua, ja illan päätteeksi suunta kävi kohti Venusta, jossa TuKY, Lex ja TLKS järjestivät Back to School bileet siihen tyyliin, mitä *kröhöm* varakkailta järjestöiltä voi olettaa!

Koko baari oli koristeltu teeman mukaisesti avaruustyyliin, ja pientä ihmistä kummastuttavat 3D efektin luovat koristeet koko yläkerran katossa saivat minut ainakin aivan ymmälleni ja ihastelemaan hullaantuneena! Paikalle oli värvätty myös useita (ilmeisesti) nimekkäitä DJ:tä pitämään tunnelmaa yllä, ja siitä ei ollut pulaa! Oma illanviettoni jäi kirjaimellisesti kuivemmaksi kuin olin olettanut, sillä suurin osa matkalle varaamistani rahoista unohtuivat miekkosen taskuun, jonka passitin alkoholikauppaan puolestani. Hups.

Lähes totaalinen rahattomuus ei saanut kuitenkaan iltaani pilalle, kukkaron pohjalla pyörineet pikkukolikot riittivät narikkamaksuun ja yhteen juomaan, ja päätin keskittyä seuraani enemmän. Jossain vaiheessa sattumalta törmäsin vanhaan yläastetuttuuni, jonka kanssa vaihdoimme pitkät ja lämpimät kuulumiset, pohdimme mitä vanhoista yhteisistä tutuista on mahtanut elämässään tulla, ja miten suurta ylpeyttä vanhat opettajamme (hieman odotuksien vastaisesti) saisivat meistä tuntea, jos tietäisivät mihin on elämä ne pienet murkut vienyt. Loppuillasta kadotin kaikki tutut, joten menin itsekseni tanssimaan ja nauttimaan vielä hieman koristeista (taidan olla vähän vinksahtanut).
Tämän kerran kirjoitusta eivät höystä omat valokuvani, vaan nämä otokset on poimittu tapahtuman sivuilta! :)

Back to School

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti