perjantai 30. tammikuuta 2015

Glorious world of eBay

Oh noes, kaikki pikku pirulaiset on päästetty vankilostaan ja helvetti on irti. Kuun alussa, juuri ennen koulun alkua pohdin, että edessä on taas lukuvuoden verran luentoja ja mahdollista luentojen välissä odottelua, ja joskus kaipaisi jotain tekemistä tylsiin hetkiin myös yliopistolla tai muissa tilanteissa, joten päätin että minun on hankittava suojakotelo rakkaalle 3DS:lleni. Aikani eri nettikauppoja selattuani olin löytänyt muutamia potentiaalisia vaihtoehtoja eri sivustoilta, ja kun kysyin rakkaalta puoliskoltani, että mikä vaihtoehdoista hänen mielestään olisi paras, hän ajattelemattomasti sanoi pitävänsä järkevimpänä eBayssä olevaa vaihtoehtoa. Ooooohh daaaamn!

Tätä ennen minulla ei ole ollut tunnuksia eBayhin, mutta tämä (ehkä harkitsematon?) valinta johti siihen, että sellaiset loin. AH miten helppoa! Halvan tavaran loputon paljous kaikki vain muutaman klikkauksen päässä! Kiina tulee kotisohvalleni vain muutamaa linkkiä painamalla! Niin paljon tavaroita, joita en edes tiennyt tarvitsevani, ja kukkaro pysyy silti tasapainossa! "Pakollisen" suojakotelon tilaamisen jälkeen YLLÄTTÄEN jäin selailemaan mitä kaikkea muuta olisi tarjolla. KUUSIKYMMENTÄ SENTTIÄ!? -> tulemaan. Seuraavan viikon sisällä tulin painaneeksi "osta" nappulaa yhteensä kahdeksan kertaa..

Tässä osa uudesta kokoelmastani!
Tuotteissa on aina ilmoitettu arvioitu postitusaika, ja loppusummaan vaikuttaa mahdolliset postikulut. Suureen osaan (etenkin halvimmista, kiinasta tulevista tuotteista) tavaroista kuului ilmainen, kansainvälinen postitus, josta kuulin varoituksia ystäviltäni. Itselleni kävi varmaan tuuri, sillä kaikki ilmaisen postituksen hömpötykseni tulivat perille, ja vieläpä huomattavasti tavoiteaikaa nopeammin! Lopulta postiluukustamme tuupattiin sisälle: DS kotelo, kaksi pikkulaukkua, kahdet korvakorut, kravaatti miehelle "lepyytykseksi", bolero ja keskimaan kartalla kuvitettu toppi! Nämä tavarat yhteensä postituksineen maksoivat minulle alle 35e, ja osa on sellaisia, joita olen oikeasti pitkään halunnut tai etsinyt. Ei harmita! Kaikki tuotteet ovat myös varsin hyvin vastanneet kuvauksiaan ja mahdollisia kuvia, joita sivustolla on näkyvillä. Uskon, että tulevaisuudessa tulen mahdollisesti joskus pettymäänkin, mutta olen siitä huolimatta vakuuttunut. Jos voin kahdella eurolla saada juuri tahtomanikaltaisen tuotteen toimitettuna kotiovelleni, tuntuu typerältä, että metsästäisin sitä puolivuotta Suomen kaupoista ja lopulta maksaisin itseni kipeäksi siitä.

Lyhyesti sanottuna eBay on uusi rakkauteni (myös siksi, että postin saaminen ja sen odottaminen on lapsellisen ihanaa ja jännittävää), ja jos teen kymmenellä eurolla ostoksia silloin tällöin saaden kasoittain tahtomiani tavaroita, miksi ei? <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti