tiistai 18. marraskuuta 2014

Erittäin myöhäistä Halloweenia!

Heloo! Aivoja!
Jaa-a, mitäköhän minä olen jatkuvasti tehnyt kun ei ainakaan tänne ole tullut kirjoiteltua? Kummallista. Päivät valuu tasapaksuna massana sormien välistä, kun yliopistollakaan ei pahemmin tarvitse käydä, ja päivärytmi on suunnilleen "herää, koneelle, lue tenttiin, lisää koneella, nukkumaan". Onneksi pieniä pilkahduksia on tullut väliin, ja ihan koko elämä ei ole pelkkää joululoman odotusta!

Ensimmäistä kertaa kunnolla tuli kaiverrettua kurpitsaa! Se oli hauskaa (ja raastavaa) hommaa, ja sen "jälkituotteet" erittäin tyydyttäviä! Porukkamme vietti halloweenia siis viikkoa virallista päivää myöhemmin, mutta vähintään yhtä innokkaasti. Kyseinen lyhty oli tuliainen järjestäjille, kiitos vielä!

Kaiertamiseen käytettiin niin veistä,
jäätelölusikkaa, nyrkkejä,
hikeä, kyyneleitä...
Kurpitsan kaivertaminen on mitä kettumaisinta puuhaa. Meidän kurpitsamme taisi olla inan raaka, tai sitten niiden kuuluu olla perkeleen kovia vastuksia. Ehkä amerikassa on niin isot kurpitsat, että niiden silpominen on helpompaa, kun voi mennä kurpitsan sisälle (muumit tai jaakko ja jättipersikka tuli mieleen). Sinnikkyydellä saatiin kuitenkin tästä paholaisesta sisukset pihalle, ja pääsin "taiteilemaan"!

Oli ihana pukottaa tätä
pikku paholaista joka sai meidän
molempien kädet kramppiin
Lyhdyn lisäksi laitoimme kurpitsan siemenet uuniin paahtumaan (niistä tuli maukkaita herkkupaloja!) ja lihasta valmistui maailman ihaninta kurpitsakeittoa, ah kaipaan sinua yhä <3

Maustettuja siemeniä uunissa,
hyvää herkuttelua!

Valmis lyhty sopi hyvin
puuttuvan pääni tilalle!

Vaatimattoman näköistä, mutta taivaallista
keittoa! Sisältää mm kookosmaitoa <3
Itse juhlat sujuivat varsin leppoisasti, tarjolla oli maukasta ruokaa, petollista (?) boolia ja huikeaa seuraa. Järjestäjäpariskunnalla on jo paljon kokemusta Halloween-juhlien järjestämisestä, joka näkyi viimeistellyssä sisustuksessa ja koko miljöössä! Ensivuotta odottaessa on hyvä pikkujoulutella <3

Tuli myös pukeuduttua
aiheeseen sopivasti.
I spy with my little eye

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti