keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Tenttikirjoja helteessä ja ukkosella

Kirjoitustahti ei parane. Kaikkea kivaa ja muuten vaan asiapainotteista kirjoittamista olisi toki siellä sun täällä, mutta jotenkin tällä hetkellä sormet ei syyhyä siihen. Voi olla että tämäkin muuttuu?

Helle tuli käymään
Ah miten käsittämättömän hienoa oli, kun kovan helleaallon iskiessä muutaman askeleen päässä oli oma takapiha?! Siellä tuli vietettyä pitkiä iltapäiviä. Ja ei, ei pelkästään aurinkoa ottamassa (vaikka vähän biksuja pitikin testailla), vaan kannoin tenttikirjat mukanani pihalle ja yhdistin hyödyn ja huvin! Viltti maahan, aurinkorasvat niskaan ja sosiaalityön teorian pariin. Olen itsekin jopa yllättynyt miten paljon sainkaan luettua pihalla lököämisen ohella! Kuva on viltiltäni suoraan taivaalle suunnattu, ihana näköala <3

Markkinoilla meitä vastassa oli musiikki!

Tällä kertaa vältyttiin jalkapuulta
Keskiaikaiset markkinat ovat Turussa joka vuosi järjestettävä tapahtuma, jonne kinuan päästä kuin pieni kakara. Siellä on kivaa, mutta jotenkin aina tuntuu ettei siellä ole tarpeeksi aikaa ja rahaa. Höh. Aivan ihana tunnelma siitäkin huolimatta kerta toisensa jälkeen, luo kaikkia mahtavia fiiliksiä jotka jäävät kytemään mielenperukoille pitkäksi aikaa. Tällä kertaa mukaan tarttui purkillinen irtosuitsukkeita ja vähän nekkuja. Ja onnellisen iloinen päivä, kun tämä pariskunta lähti ensimmäistä kertaa patikoimaan uudesta kodista kaupungille yhdessä. Ihailimme kotimatkalla myös kaunista jokirantaa ja mietimme miten upeaa on jälleen kerran että tämä paikka on meidän kotikaupunkimme kaikkine pienine juttuineen.

Murkinaa!
Olen lapsellisen onnellinen kun markkinoilla
on aina myös mukana eläimiä!
Tällä hetkellä tasapainottelen kaikkien asioiden kanssa: on liian paljon asioita jotka tahtoisin ja jotka pitäisi tehdä, mutta päivissäni vain rajallinen määrä tunteja. Haluaisin katsoa hyviä sarjoja ja elokuvia, pelata pelejä, lukea kirjoja (tätä koskee sekä haluaisin ETTÄ tahtoisin osasto), asunnossa olisi edelleen paljon tekemistä, syksykin tulee nopeammin kuin arvaankaan! Tuloillaan on kaikkea toivottavasti upean hienoa, ja onkin vaikeaa toisaalta sinkoilla innosta ympäriinsä ja koittaa pysyä paikoillaan hoitamassa asioitaan.

Tällä hetkellä olen aivan onnessani, sillä olen koko päivän ollut kuulevinani pientä jyrinää, mutta kun olen oikein keskittynyt kuuntelemaan, on tullut hiljaista. Nyt, monta tuntia myöhemmin, alkoi kesän ensimmäinen ukkonen <3 Niin vinkeää! Tätä olen odottanut hölmön malttamattomana! Jee!! Jos olisi vielä inan lämpimämpää, menisin ulos tanssimaan sateeseen! Ukkonen puhdistaa ilman, ja samalla tukahtuneen mielen, eikä upea luonnon valoshow ole lainkaan huono sivuvaikutus!

Yritä nyt keskittyä tenttilukemiseen,
kun taloudessa on kissa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti