maanantai 15. joulukuuta 2014

Long Time No Ocean

Mistäs tuokin toteamus mahtoi olla, aivot on niin ylikierroksilla että sauhu käy.
Viimeiset pariviikkoa on ollut niin täynnä, että jokainen vapaa minuutti on mennyt pelkkään hengittämiseen, kun muuten kokoajan kaikkea niin paljon jokapaikassa! Rästihommia, muutenvaan hommia, tenttejä ja jotain sosiaalisia suhteitakin pitäisi sinne väliin saada mahtumaan?! Kyllä autiosaaren erakoilla on helppoa.

Villeroy & Bochin jouluastiat, ihan täyttä
rakkautta! Vielä joskus ehkä.. </3

Niin ja joku joulukin kolkuttaa. Jouluostokset olen saanut hoidettua yllättävän kivuttomasti, mutta huomattavasti myöhemmin kuin olisin toivonut.. Lahjojen ostaminen on ihanaa, mutta paineen ja kiireen alla siitä tulee ihan helvettiä. Yleensä olen aloittanut joululahjojen metsästämisen jo reippaasti etuajassa, joten paineet alkoi kasvamaan kun oltiin jo joulukuun kaksinumeroisilla päivillä.

Cards against humanity <3

On tässä vähän jotain irrotteluakin ollut. Ihan sattumalta eräänäkin iltana huomasin seurani kanssa ajautuneeni pikku pubiin pelaamaan mitä mahtavinta peliä, cards against humanityä, uusien ja vanhojen tuttujen kanssa tenttiin lukemisen sijaan! Istuskelubaarit, tai miksi niitä nyt Suomessa kuuluisikin kutsua, ovat kyllä ihania! Usein tarjolla on useita lautapelejä (joista on ne olennaiset kortit tai nappulat tosin hukassa) ja hieman bilemestoja halvempia juomia (ei silti opiskelijan kukkarolle sopivia!).

Vitsi joku metro!

Myös pippalointia on aikatauluihin mahdutettu väkisin (jälleen koulutöiden kustannuksella, kröhöm) kun vanhat opiskelukaverini kokoontuivat KITI-pikkujouluihin, ja siitä heti seuraavana päivänä sinkosimme Helsinkiin synttäröimään. Siksi myös metro, iik! Kaikki tämä elämän parempi kääntöpuoli tosiaan johti siihen, että olen niska limassa painanut hommia pisin öitä lähes itku silmässä, mutta tänään sain vihdoin yhden erittäin rasittavan portfolion palautettua, ja huomenna on vuoden viimeinen koe (kognitiivinen psykologia)! Siitä alkaa ihka oikea LOMA! En aio laittaa tikkua ristiin koko pläjäyksen aikana tehdäkseni jotain hyödyllistä, vaan nautin täysin persein ja rinnoin! Huomenna kokeen jälkeen loma räjähtääkin lennokkaaseen alkuun, kun karkaamme ystävien kanssa risteilemään vuorokaudeksi, eihän tässä pysy housuissaan kun odottelee!

Myös kissalla on kiilto
silmäkulmissa, kun joulu
on tulossa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti